Kuitenkin Yllätyin, Kun Hän Sanoi, Ettei Koskaan Olisi Voinut Kuvitellakaan Mitään Niin Alkukantaisen Järisyttävän Ihanaa Ja Kiihottavaa, Mitä Oli Juuri Saanut Kokea.

Kalu kovettuu suussani koko mittaansa, tunnen sen suonet huulillani ja maistan peniksen maun.

-Avaa suu. Huudahdan nautinnosta.

Miehen sormet pyörittävät taidokkaasti klitaani ja se ihana kova työnnetään sisääni sentti sentiltä. Myös nilkkoihin laitetaan narut ja sidotaan johonkin.... siinä olen ihan levällään ja tunnen kuinka kosteaa valuu vakoani pitkin vuoteelle. Mies naurahtaa kun viimeiset ruiskutukset on puskettu sisääni. Samassa käsiini tartuttiin ja minut vedettiin huoneeseen.

Kuulin kun jotain pulloa avattiin ja vartalolleni kaadettiin hieman kylmältä tuntuvaa ainetta, joka puolelle. Miten toisten rakasteluäänet saavatkaan niin kiihottumaan...Mies vetää sen ulos ja jättää ihan siihen suulle ja nyt tunnen mieten miehen kieli hamuilee klitaani ja imee sitä välillä. Epätoivoisesti yritän nostaa tärkeintä paikkaa miehelle tyrkylle, mutta hän kiusaa minua.
Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! alt="chattaile" width="250" align="middle"/>


Hyväilin isoja muhkeita kiveksiä ja vauhditin orgasmia. Tomin kyrpä ei ollut niin pitkä kuin muiden mutta aivan valtavan paksu! Muut jäivät valmistelemaan iltaa mökille" mies sanoi ja lähdimme autolla kohti määränpäätä.Samanaikaisesti Marko työnsi vielä spermaa vuotavan kalun suuhuni ja Juha upottautui peppuuni. Siirryin sohvien keskellä ja ujostelin näyttää peppuani, mutta se oli mahdotonta koska miehet istuivat eri puolilla.

Palautetta ja ehdotuksia saa laittaa ;)
Lopulta Juha jäykistyi ja tunsin kuinka paineella suihkuava sperma täytti peppuni. Sain suuhuni Markon kullin joka oli ainakin 20senttiä pitkä ja 5senttiä paksu. Olin irstas huora jakamassa peppua kolmelle ukkomiehelle. Kundit olivat kuin haaveistani ja mielikuva vain vahvistui keskuteluiden myötä.
Some Helpful Answers For Fundamental Issues In


Lyd seksideitti
Haluan Ottaa, Tyydyttää Nämä Molemmat Miehet Ja Saada Kuorrutukset Päälleni. src="http://image.citycdn.fi/01/41/33/98/85149bee8791f3ed95f1013bc619ee96.jpeg" width="350" align="center" Tässä Ovat Kaikki Temptation Island Suomen Kuumat Sinkut! -Nelonen Media title="01 Niklas Hed: Nyt vittu juostaan." alt="01 Niklas Hed: Nyt vittu juostaan."/>

Kukaan ei häiritse silloinkaan, kun hän hyppää veneeseen ja ajaa narraamaan kaloja Keilaniemen edustalle. Se on yksi niistä hetkistä, jolloin Niklas Hed hymyilee.


Lähteet... http://www.city.fi/blogit/taivasjahelvetti/01+niklas+hed+nyt+vittu+juostaan/124824Vaimo kokeili vierasta klubilla

Epäröiden vaimoni totteli ja meni alastomana selälleen makaamaan. Alakerrassa oli myöskin hieman kinkympää tyyliä, eli piiskaushuoneita, erilaisia penkkejä, paaluja, keinuja yms. yms.Mies työntyi vaimooni hitaasti mutta varmasti ja näin kuinka vaimon koko vartalo värisi ja jalkaterät väpättivät, pitkän uikutuksen täyttäessä huoneen. Hän oli muutoinkin hikinen ja kuumissaan, sillä olihan häntä naitu yhtäjaksoisesti parin tunnin ajan. Lensimme Tampereelta Bremeniin ja sieltä menimme taksilla Hampuriin.

Kuitenkin yllätyin, kun hän sanoi, ettei koskaan olisi voinut kuvitellakaan mitään niin alkukantaisen järisyttävän ihanaa ja kiihottavaa, mitä oli juuri saanut kokea. Viittojen alla ei ollut mitään ja jalkoihin laitoimme sandaalit.

Huoneessa tuoksui selvästi kiima, nainti, sperma ja pillumehu.


Matkani Millan luo

Tässä minä kunnollinen, kihloissa oleva tyttö olen menossa tapaamaan toista avoliitossa asuvaa nuorta naista. Etsin sen kätköistä kostean, lämpimän, kiihottuneen klitoriksen. Käännyimme niin, että voimme molemmat suudella toistemme häpyjä. Juomme viiniä ja kerromme elämästämme. Lupaan olla hiljaa. Suutelemme kiihkeästi ja hyväilemme toisiamme. Minä haluan tehdä samoin Millalle! Koko viikonlopun rakastelemme kerta kerralta paremmin. Hyväilemme ja suutelemme vain Millan asunnolla, muualla olen hänen "vanha luokkakaveri". Millan sormet löytävät tiensä klitorikselleni, hän alkaa liikutella sormiaan kiihottavasti mättäässäni. Vähän juovuttuamme alamme leikkiä, jossa matkimme vuorotellen jotakin tunnettua henkilöä.

-Hei! Minun vuoroni taas tullessa riisuin viimeisetkin... rintsikat ja pikkuhousut, ja esitän hetken Kikkaa. Minä alan suudella Millan vartaloa joka puolelta imeskellen nännejä, purren niitä, kuunnellen kun Milla huohottaa ja päätyen kämmenen kokoiselle karvakolmiolle. Nuolen hänen häpyään ja kutittelen kielelläni ihanaa ruusunnuppua.

-Minä olen Milla. Siinä samalla vähenivät vaatteetkin.
chattaile